Web Analytics Made Easy - Statcounter
kosten-deelname

Event

Nieuwe deelnemers hebben recht op één gratis netwerkdiner voor twee personen.

Magazine

Nieuwe deelnemers ontvangen het nieuwe relatie magazine.

Mailingen

Wij versturen op uw verzoek gratis gepersonaliseerde mailingen van uw bedrijf aan de deelnemers.
Account •	 TradeXchange deelnemers krijgen een inlogcode en wachtwoord waarmee op ieder    moment de persoonlijke financiële    informatie en de historie van gedane       transacties kan worden bekeken.
Adverteren •	Deelnemers kunnen gratis advertenties plaatsen in het online systeem.
Krediet •	Deelnemers ontvangen een gepersonaliseerde membercard en een rentevrij krediet van T€ 2500,-
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of er mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf om ook van de voordelen die TradeXchange biedt te profiteren? Vraag naar de voorwaarden. Wij bieden bedrijven/deelnemers exclusiviteit in de regio. Kosten deelname Eenmalige bijdrage van 295,- Euro (ex btw) 4,5% transactiekosten ex btw in euro over aankopen in Trade Euro’s. Vanaf het tweede jaar zijn de kosten slechts; 10.- Euro en 10 Trade Euro per maand. Na het eerste jaar kun je om welke reden dan ook je deelname per maand beëindigen met in acht name van een opzegtermijn van twee maanden. Je ontvangt hiervoor:
Magna consequat eu ad aliqua TradeXchange Nederland  Emmakade 59 8921 AG Leeuwarden 058-2881608 After hours: 0629522971 info@tradexchange.

Wat kost het?

TradeXchange Nederland  Emmakade 59 8921 AG Leeuwarden 058-2881608 After hours: 0629522971 info@tradexchange.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of er mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf om ook van de voordelen die TradeXchange biedt te profiteren? Vraag naar de voorwaarden. Wij bieden bedrijven/deelnemers exclusiviteit in de regio. Kosten deelname Eenmalige bijdrage van 295,- Euro (ex btw) 4,5% transactiekosten ex btw in euro over aankopen in Trade Euro’s. Vanaf het weede jaar zijn de kosten slechts; 10.- Euro en 10 Trade Euro per maand. Na het eerste jaar kun je om welke reden dan ook je deelname per maand beëindigen met in acht name van een opzegtermijn van twee maanden. Je ontvangt hiervoor: Deelnemers ontvangen een gepersonaliseerde membercard en een rentevrij krediet van T€ 2500,- TradeXchange deelnemers krijgen een inlogcode en wachtwoord waarmee op ieder moment de persoonlijke financiële informatie en de historie van gedane transacties kan worden bekeken. Deelnemers kunnen gratis advertenties plaatsen in het online systeem. Wij versturen op uw verzoek gratis gepersonaliseerde mailingen van uw bedrijf aan de deelnemers. Nieuwe deelnemers hebben recht op één gratis netwerkdiner voor twee personen. Nieuwe deelnemers ontvangen het nieuwe relatie magazine. Wilt u het TradeXchange magazine ontvangen? Bel dan 058 288 1608