Presentatie magazine en nieuwe huisstijl
Presentatie bij Michelin restaurant `t Amsterdammertje.
In de sfeervolle ambiance van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen a/d/ Vecht presenteert TradeXchange het nieuwe magazine en de nieuwe huisstijl tijdens een culinair 4 gangenmenu. Deze feestelijke avond vindt plaats op woensdag 5 maart 2014.
Omdat we aan deze avond een extra feestelijk tintje willen geven is de dresscode Tenue de Ville.
U wordt verwacht vanaf 18.30 uur.
Tussen 18.30 en 19.00 uur is er tijd om te apperitieven.
Omstreeks 19.00 uur gaan we aan tafel en zal het volgende menu worden geserveerd:
Zeebaars
Tartaar van zeebaars met zoetzure groenten en schaafijs van ’t zoetzuur
Jabobsschelp, rundersukade & eendenlever
Taartje van witlof, rundersukade, lauwwarme Jakobsschelp en gesmolten eendenlever,
schuimige saus van nieroogjes
Tamme eend
Gebraden tamme eendenborst met gele wortel, zoete aardappel, puree van dadel en munt,
Belgische wafel van specerijen en eigen jus
Wat was er eerder; de kip of het ei?
Pure chocolade – guave – gemberbier – ananas – mango
Het diner wordt afgsloten met koffie of thee met friandises
De avond is all-in met alle bijpassende wijnen en aperitief inbegrepen.
< Terug naar overzicht